Download a schedule by clicking a button below.

Regular Bell Schedule
Monday – Thursday

     Blue Day = Blocks 1 / 2 / 3 
     Gold Day = Blocks 4 / 5 / 6

Block – Class Type

Class Time

Length

1 / 4 - Academic

8:05 - 9:35

90 min.

2 / 5 - Academic

9:45 – 11:20

95 min.

Lunch

11:20 - 11:55

35 min.

3 / 6 - Academic

12:00 – 1:30

90 min.

7 – Study Block

1:35 – 2:05

30 min.

8 - Conservatory

2:15 – 3:25

70 min.

9 - Conservatory
(9th - 12th Only)

3:35 – 4:45

70 min.


Fridays Only / Non-Conservatory Days
Bell Schedule

Block – Class Type

Class Time

Length

1 / 4 - Academic

8:05 - 9:35

90 min.

2 / 5 - Academic

9:45 – 11:20

95 min.

Lunch

11:20 - 11:55

35 min.

3 / 6 - Academic

12:00 – 1:30

90 min.

Revised: 08/04/2017